22.07.2014
Etter lang tid uten aktivitet her på siden, har vi nå kattunger for salg i oppdrettet vårt :-)
04.08.2012

Følelsen av å vinne i lotto har vi kjent på en liten stund nå:-) I går fikk vi endelig hjem våre to vakre birmaer: S* RausHöjdens Donna SBI g21 som skal hete Lykke her hjemme, og S*RausHöjdens Nemo SBI n. Første gang vi har en blåskilpaddetabby hos oss:-)

Tusen takk kjære Lena for disse fantastisk flotte kattene du har latt oss få lov å ha i vårt oppdrett. Ny avlsjente og ny avlshann på samme tid uten at de er i slekt, særdeles vakre og fra samme oppdretter...kan det bli bedre? Vi kjenner oss som verdens heldigste akkurat nå:-)

Tusen takk også til vår sønn Haakon som tok kattene med seg hjem etter å ha vært på guttetur i Sverige!

 

22.07.2012

 

Har oppdatert en god del sider. Har laget egen side på vår hund Happy (Lekkerbiskens Velvet Diamond) Har også lagt inn nye bilder på hunden vår Charlie, nye utstillingsresultater, nye bilder og oppdatert planer.

Den 26. april fødte Fia (Zazzario Perfect Dream) en flott jente, Zazzario What a Surprise SBIn. Den 16. mai fødte Hotpoints Maxima Diva 4 vakre brunmaskede nøster. Alle kattungene er solgt og flytter snart til sine nye familier.

Planlagt parring blir mellom Zazzario Tabby Tiger SBIn21 og Oddenvejens Ronia SBIa. Vi venter bare på løpetid, og har store forventninger til denne kombinasjonen.

Vår hannkatt, Husse &Mattes Obama ble kastrat i sommer. Han har gitt mange flotte kull til oss:-)

I starten på august kommer det en ny vakker jente inn i oppdrettet vårt:-) Mer info kommer etterhvert.

 

08.02.2012

Endelig en oppdatering fra oss:-) I oktober hentet vi hjem vår vakre blåmaskede Ronia fra oppdrett Oddenvejen i Danmark. Ronia skal stilles på Berak sin utstilling i mars sammen med vår egen hannkatt, Zazzario Tabby Tiger.

Vi venter kattunger i starten på mars mellom CH Zazzario Perfect Dream og Husse og Mattes Obama!!

Fia (Perfect Dream) og Hotpoints Maxima Diva er blitt Champion, og oppdatering på utstillingsresultater kommer etterhvert.

I Oktober hentet vi også hjem vår andre flotte Bichon Havanaise, Lekkerbiskens Velvet Diamond, hjemme kalt Happy. Lille Happy er en herlig hund med en fantastisk personlighet. Begge hundene våre kommer fra verdens beste oppdretter, Frøydis Monsen:-) Bilder og egen siden kommer også om ikke lenge.

 

13.juli 2011 Her er det gjort litt oppdaterings arbeid, Nytt bilde av Ozzy inne på kattene, og nye bilder er satt inn her og der, blant annet på om oss og Tabby Tiger har fått egen side :) se under ungdyr...
3. Juni 2011 Nye bilder av Kiss sitt kull ... se dem her ...
3. juni 2011 Nye bilder av Fia's kull ... se dem her...
3. juni 2011 Bilder av Maxima's Små puser ... se de her...
22. mai 2011 Maxima Diva fikk i natt til den 23. mai to gutter og ei jente ...
12. april 2011 Søkjær's Kiss fikk to deilige gutter i dag :)

10 april 2011

Søkjær's Kiss og Husse & Mattes Obama venter kull den 16 april

Hotpoint's Maxima Diva og Husse & Mattes Obama venter kull den 22 mai

09 april 2011

Ny hjemme side oppe og går... litt justeringer igjen ...men snart i boks :) Grattis Zazzario med ny hjemmeside !!!!!

19 mars 2011

Fia fikk ett kull på to små nydelige putter....se dem her

09 mars 2011

Er i gang med ny hjemme side til Zazzario Hellig Birma....

fra den første siden til Zazzario

29.07.10

Vi har nå vært på Terak sin utstilling...En helt fantastisk helg fra begynnelse til slutt. Helge og jeg hadde planlagt å reise på tur med våre tre yngste barn, men av ulike årsaker ble det til at jeg reiste alene. Jeg kontaktet min gode venninne Renate (oppdrett Santogatos) og spurte om hun ville være med til tross for at hun ikke skulle stille noen katt. Hun sa ja til jentetur, og sammen hadde vi en utrolig artig helg!!! Tusen takk Renate!!

Vår nydelige lille Fia (Zazzario Perfect Dream) ble Ex1, BIV, NOM, Best of the Best kategori 2 og Best of the Best total på lørdag. Søndag ble hun Ex1, BIV, NOM, BIS og JUNIOR WINNER!!! Tenk at vår første JW blir med eget avkom!! Helt fantastisk og et adrenalin kick uten sidestykke:-) Fia har deltatt på totalt 5 utstillingsdager, og blitt BIS på samtlige. Hun har også to BOB så langt. Vår neste utstilling blir på Scandinavian Winner i september. Da skal vi ha med oss Fia og Maxima Diva.

Vi hadde også med vår vakre (N)Zazzario Rainbow Treasure på Terak sin utstilling. Han er lillamasket og skal være avlshann i et oppdrett i Tyskland. Han reiser 08. august, og det var derfor artig å stille han før han reiser. Lørdag ble han Ex1 i konkurranse, BIV og NOM. Søndag ble han også Ex1 i konkurranse. Slett ikke verst på sin første utstilling 3,5 mnd gammel.

Alle våre 11 kattunger er nå solgt til gode hjem:-)

Jeg vil også rette en stor takk til Galina Furholt (RGJ cats) som har laget til det nydelige bildet av Fia som ligger på førstesiden vår!!

21.06.10

Nok en fantastisk utstillingshelg er over. Vi tok med oss våre 3 yngste barn og reiste til Oslo på Adelkatten sin utstilling. Vi hadde kun med oss Fia (Perfect Dream), og var spent da hun skulle til Aase Nissen lørdag. Dommeren falt fullstendig for henne, og hun ble Ex 1, NOM og enstemmig Best in Show!!

Søndag skulle vi til Marie Westerlund. Spent på hva hun ville mene om katten, gikk vi til dommerbordet. Marie falt helt i staver, og puttet raskt Fia opp i vesken sin:-) Det vanket bare godord om vår lille juvel, og hun gikk også denne dagen Best in Show. Fia har blitt BIS på sine 3 første utstillinger. Vi skal på flere utstillinger framover, men av erfaring vet vi at Adam ikke fikk være evig i paradis...så det blir noen spennende måneder framover.

Vi har lagt inn bilder av Ella sitt kull. Vi vurderer å beholde den blå gutten, Secret Storm, men er ikke sikre enda...

05.06.10

WOW, for en lørdag!!! På Hansakattens utstilling tok vi kun med oss lille Fia på 6.mnd (Zazzario Perfect Dream). Dommer Karina Bjuran ble helt satt ut da hun fikk vår vakre lille juvel på bordet som sin nest siste katt, og sa at hun (Fia) var den vakreste katten hun hadde hatt på bordet den dagen! Hun hadde ingenting å trekke på henne, og viste henne fram for publikum med kommentar om at hun ville gi katten fullt skår med 100 poeng. Dette var utrolig kjekt, og vi må innrømme at vi er svært stolt av denne vakre tabby jenta vår som gjorde rent bord på sin aller første utstilling:-)

Zazzario Perfect Dream (Fia) Ble ex1, BIV total, NOM, Best in Show og Best of the Best!!! Hun ble også beste klubbkatt i kategori II.

Søndag skal vi på utflukt sammen med våre barn, og deltar derfor ikke på utstillingen.

Vi har lagt inn nytt oppdatert bilde av vår familie på siden "om oss".

23.05.10

Vi har kattunger!! Se vår kattungeside for mer informasjon.

Vi har også gjort noen oppdateringer, og som de fleste ser, har vi lagt ut et stort bilde av vår vakre birma Hotpoints Maxima Diva sammen med hennes flotte resultater på Årets katt liste.

15.03.10

Hos oss har det skjedd mye de siste månedene.
Den 24. februar kom vi hjem fra Sør-Korea med vår nydelige sønn Fredrik. Vi er nå så heldig å ha 5 flotte barn i vår familie!

Det har også skjedd litt forandringer i katteriet vårt:
Den 26. februar flyttet Zazzario Kalia til en flott familie i Mandal. Kalia trivdes best som alene katt, og hun lever nå som en liten Diva på Sørlandet. Tusen takk Torhild og Asbjørn!
Lørdag 27. februar flyttet også vår tidligere avlshann, Roanes Samos til et rolig og godt hjem sammen med ingeniørstudent Eldar. Roanes Samos (Tino) ble kastrert i starten av desember. Han var svært viril og stresset mye. Vi hadde ikke samvittighet til å la han fortsette slik, og er veldig glad for at han nå får nyte resten av livet som lykkelig kastrat. Tusen takk Eldar!

Fredag 05. Mars var en sorgtung dag hos oss. Vår utrolig vakre og supersosiale katt, Backkaras Going Wild (Amanda) måtte avlives. Mellom jul og nyttår ble det oppdaget en kul på halen hennes. Kulen satt i beinet, og ved biopsi viste det seg at det var kreft. Vi bestemte oss likevel for å beholde henne så lenge som mulig, til tross for at vi visste at kreften med stor sannsynlighet hadde spredd seg til resten av kroppen. Da Amanda begynte å tisse ukontrollert rundt i hele huset, så vi dessverre ingen annen utveg enn å la henne sovne inn hos vår veterinær. Det er svært tomt her uten Amanda, og vi savner henne hver dag!

Vi hørte for en tid tilbake et ordtak som har gitt oss litt trøst nå:
" Sorgen er prisen man betaler for kjærlighet".

Den 06. desember fikk Zazzario Kalia to kattunger. Vi har bestemt oss for å beholde den vakre tabbyjenta som vi har kalt Perfect Dream( Fia). I henne har vi både vår danske Kiss, hennes datter Kalia og vår tidligere avlshann Tino. Itillegg har hun en superlekker pappa: Shiraz av Rosario. Tusen takk til min gode venninne Stine Ødegård for lån av hennes nydelige hannkatt.

Kattunger: Vi venter nå 2 kull i nær framtid. Vår egen hannkatt, Husse & Mattes Obama (Ozzy) har klart å parre Kyrkskolans Åh Åfelia og Hotpoints Maxima Diva. Vi gleder oss masse til å se kattunger etter denne kombinasjonen.

01.02.10 Vi har lagt ut nye bilder av P-kullet. Begge kattungene er til salgs.