Målsettingen vår er først og fremst å få fram sunne, friske, rasetypiske og harmoniske katter med supert gemytt som kan være til stor glede og berikelse for sine nye eiere! Kattunger hos oss vokser opp midt i stuen, og er derfor vant til en hverdag med voksne og barn rundt seg.

Våre Zazzario-katter selges med:
  • FIFè stamtavle
  • NRR kjøpekontrakt med tilleggsskriv
  • 1 vaksine mot "kattepest" og "katteinfluensa"
  • Helseattest
  • Behandlet med ormekur.
  • Hannkatter får attest på at begge testikler er på plass. Dersom en/begge skulle mangle, blir dette informert kjøper.
  • Kattungepakke fra Royal Canin
  • Råd og veiledning fra oppdretter gjennom kattens levetid.

Dersom man ønsker at oppdretter skal foreta 2. gangs vaksine (kattungen blir da vaksinert ved 11 og 14 ukers alder for å oppnå best effekt av vaksinen) og/eller innsetting av microchip, blir dette lagt til ordinær kjøpesum.

Alle våre kattunger har vært til konsultasjon hos godkjent dyrlege før de reiser til sine nye hjem. Vår dyrlege er:


* Tor Kvinge - PetVett

Dersom det ønskes ytterligere undersøkelser eller tester på en kattunge, gjør vi gjerne dette mot dekning av dyrlege-regningen. Alle våre avlsdyr gjennomgår grundig helsesjekk årlig i forbindelse med vaksinering, og KUN friske katter med supert gemytt får gå i avl i vårt oppdrett.

Vi anbefaler ALLTID kattungekjøpere om å tegne forsikring på sin nye katt. Dette kan blant annet gjøres gjennom Gjensidige eller Agria. Vi har selv svært god erfaring med Gjensidige. En vet aldri når ulykken er ute, eller om man, for å nevne noe, for eksempel må ha keisersnitt på en avlskatt. Det er trist om kattungekjøpere fra vårt oppdrett ikke skal ha mulighet til å tilby katten beste behandling hos veterinær på grunn av manglende forsikring.

Dersom du kunne tenke deg en Zazzario katt, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi selger ikke våre katter over internett, men en e-mail kan være en fin førstekontakt .

En kattunge fra oss koster fra 7000 kr (kosekatt) til 9000 kr (utstilling).

Kattungene er leveringsklare når de er mellom 12 og 14 uker gamle.

Det hender fra tid til annen at vi har kastrerte katter til omplassering. Vi omplasserer av kjærlighet til katten, og setter våre egne behov til side i en slik vurdering. Når en katt kastreres, får den lavest rang i katteflokken, og det kan i mange tilfeller bli trassig for katten å forholde seg til resten av kattene i huset. Vi vurderer også omplassering dersom vi har en katt som bare er i fighter relasjon til våre andre katter. Dersom vi ser oss nødt til å gjøre en omplassering, gjøres dette av kjærlighet til kattene, slik at katten det gjelder får et liv som gir best mulige livsvilkår.

Det finnes ingen kø-ordning her hos oss, dette fordi jeg tar på meg retten til å selv bestemme hvem som får kjøpe Zazzario's kattunger.