Hei, og velkommen til Zazzario birmaoppdrett

Vi heter Anne Merete (f.1971) og Helge (f.1968) Tøssebro, og har et lite oppdrett i hjemmemiljø på Vindenes (Sotra) like utenfor Bergen. Her bor vi i en stor enebolig sammen med våre 5 flotte barn.

På bildet under, fra venstre:

Viktoria Mee Jung (f.1997), Anne Merete, Fredrik Jun-ha (f. 2009) Caroline Tomine (f. 2004), Juliane Amalie (f. 2002) og Helge. Bak ser vi Haakon (f. 1993)

 

Anne Merete er utdannet førskolelærer og arbeider som styrer i en kommunal barnehage. Helge er utdannet diplomøkonom og arbeider som IT sjef for en dagligvarekjede.

Vi fikk vårt stamnavn (N)Zazzario registrert i NRR 03.november 2003, og er medlem i FIFè, Hansakatten og Norske birmavenner.

Birmakatter er blitt vår store lidenskap, ved siden av vår andre hobby som er dans (sving, salsa og standard/latin) Vi er begge instruktører i KOM OG DANS, Norge.

Vår første birma kjøpte vi i Sverige hos Karin Rosèn i august 2003. Da Åfelia kom inn i livet vårt var det mye som ble endret, og det gikk ikke så lange tiden før det kom flere birmaer inn i vår familie.

Vi har til enhver tid egen avlshann i oppdrettet vårt, og vi har laget en stor kattegård i hagen vår på totalt 55 kvadratmeter. Vi stortrives med våre vakre birmakatter, og prøver å få til både utstillinger og noen kattungekull i løpet av året.

Vårt hjem i sommer drakt...tatt den 17 mai 2011

Utegården til pusene våre :)

Vårt hjem...